Beste patiënten,

Gelieve in het kader van de huidige coronacrisis, een masker te dragen dat mond en neus bedekt wanneer u op consultatie komt (chirurgisch masker, zelfgemaakt masker, sjaal, bandana,...)  Indien mogelijk vragen wij u om niet-dringende consultaties (zoals het voorschrijven van uw medicatie, griepvaccin, jaarlijkse bloedafnames, routine controles, ...) niet tijdens afwezigheid van Dr. Steenwegen te plannen.

Vraag voldoende voorschriften bij uw volgende consultatie.


IDENTITEITSKAART

Wegens het gebruik van een nieuw medisch programma vragen wij u om steeds uw identiteitskaart (eID) mee te brengen en klaar te houden aan het begin van de consultatie voor inlezing in het elektronisch medisch dossier. 
Wie geen eID heeft, zoals kinderen of patiënten zonder een verblijfskaart, kan gratis een ISI+kaart verkrijgen bij het ziekenfonds.


EEN AFSPRAAK MAKEN VIA DEZE WEBSITE

Wanneer u een afspraak wenst te maken, klikt u op 'Afspraak maken via het internet' in het menu links.


HUISBEZOEKEN

Om praktische reden wordt u vriendelijk, doch met aandrang, verzocht uw huisbezoek aan te vragen voor 11u. Hiervoor kan u ons bellen op 02/582 63 84.

Binnen de praktijk zijn de omstandigheden voor onderzoek en behandeling ideaal. Daarom raden wij u aan om indien mogelijk op consultatie te komen: op de raadpleging wordt u sneller en efficiënter geholpen.